Profil

Får du en bekymringsrynke i panden, når du tænker på dit regnskab?
Så har du brug for en (ny) revisor.

Jeg har været i revisionsbranchen siden 1992, og jeg har arbejdet med virksomhedsskatteordningen (VSO) næsten lige så længe. Efterfølgende er jeg også blevet revisor for forskellige selskaber.

Jeg har specialiseret mig i at lave regnskab for mindre virksomheder, og din virksomhed vil nyde godt af mine erfaringer og ekspertise på området fra den første dag i vores samarbejde. Her vil du også drage fordel af, at du altid er i direkte kontakt med mig, hvilket giver en hurtigere og mere gnidningsfri kommunikation mellem os. Du vil aldrig skulle igennem tidskrævende mellemled, for at få svar på dine spørgsmål eller et godt råd om din virksomheds økonomiske situation.

Uanset om du bogfører i C5, Dinero, e-conomics eller et fjerde regnskabsprogram, så kan jeg assistere din regnskabspraksis. Et godt samarbejde med dig er alfa og omega, så du altid har mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvis du er i tvivl om noget, eller forholdene i din virksomhed ændrer sig. Mine kunder er hovedsageligt mindre virksomheder, som nyder godt af at jeg engagerer mig i hver enkelt case, deriblandt også mange selvstændige.

Et stort revisionsvirksomhed er ikke nødvendigvis den bedste løsning til din virksomhed. Min anbefaling er at du vælger en revisor, som har specialiseret sig i revision i din branche eller med virksomhedstype, og som du fornemmer, du kan få et godt samarbejde med.

Blandt de små virksomheder, som jeg samarbejder med, finder du også tandlæger og andre praksisser, som indberetter lønsum i regnskabet, og jeg kan dermed også assistere dig, hvis du har en tandlæge eller lægepraksis.

Få et samarbejde,
som passer til dig